Grafiktrubbel på Thinkpad X30 och Debian Lenny

Detta ska inte på något sätt ses som någon permanent eller rätt lösning på drivrutinsproblem i Debian för den här Laptopen, den är så gammal att jag är imponerad över att det till 90% fungerar ur lådan. De problem jag har är att det är slö grafik och grafikbuggar i Debian Lenny och jag har iaf (såhär långt) lyckats bli av med grafikbuggarna. Detta gjorde jag genom att skriva in följande i /etc/X11/xorg.conf

Section "Device"
Identifier "Intel Corporation 82830 CGC [Chipset Graphics Controller]"
Driver "i810"
BusID "PCI:0:2:0"
EndSection

Hur jag ska lösa problemen med mitt trådlösa nätverkskort har jag _ingen_ aning om. Ge tips!

Edit: Tyvärr fungerade inte denna lösning heller. Efter ett tag började buggarna dyka upp igen, vilket får mig att tro att oavsett vad jag än skriver in i xorg.conf så kommer jag att ha det här problemet. Blä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.